Games: Lekker puzzelen met Block x 3

Zo vlak voor het weekend kwamen we een leuk spelletje tegen voor jong en oud! Het spelletje heet Block x 3 en is een vrij simpel puzzelspel dat misschien toch niet zo simpel is als het lijkt.

Lekker puzzelen met Block x 3

Block-x-3-startIn Block x 3 moet je blokjes verschuiven en op die manier minimaal drie blokjes op een rij krijgen. In elke puzzel zijn de blokjes weer anders geplaatst en je krijgt slechts een beperkt aantal stappen die je kunt gebruiken per puzzel. Dat klinkt vrij eenvoudig maar is het in sommige gevallen absoluut niet.

Er zijn qua puzzels vier categorieën waar je uit kunt kiezen: Starter, Extend Mix, Warp Warp en Kids. Elke categorie bevat vervolgens tientallen puzzels. In totaal bevat Block x 3 540 puzzels, wat best veel is. Sommige puzzels bevatten alleen de standaard blauwe blokjes, maar al snel komen er ook rode blokjes, blokjes die je niet kunt bewegen en blokjes die andere blokjes teleporteren. Voor de mensen die niet heel goed zijn in puzzelen, of voor kinderen, is er de Kids-modus. Hierin zitten een aantal eenvoudige puzzels.

Block-x-3-puzzelsVerder is er eigenlijk niet veel over Block x 3 te vertellen. Het is een verslavend, simpel maar ook moeilijk, eenvoudig puzzelspel. Het mooiste is nog wel dat je het gratis kunt downloaden op Android, iOS én Windows Phone!

Download Block x 3 gratis en voor niks op Android!
Of, als je een iPhone hebt, download je Block x 3 gratis voor iOS!
Heb je een Windows Phone-toestel? Download Block x 3 dan hier!

Dat wordt lekker puzzelen het komende weekend!


Tags: , , , , ,