Al meer dan 20 miljoen iPhone 6 pre-orders in China

De iPhone 6 zou in China inmiddels al 20 miljoen keer besteld zijn. Vanaf 10 oktober konden de iPhone 6 en 6 Plus besteld worden.

iPhone 6 en 6 Plus ongekend populair in China

iPhone-6De iPhone 6 Plus zou in China populairder zijn dan de normale variant. De nieuwe iPhones zouden in China bij zowel de providers als in webwinkels verkooprecords breken. 20 miljoen toestellen is natuurlijk ongelooflijk veel en om het een beetje in perspectief te plaatsen hebben we nog wat andere cijfertjes:

– In het eerste weekend dat de iPhone 6-modellen te bestellen waren werden er in de Verenigde Staten, Duitsland, Frankrijk, Australië, Canada, Hong Kong, Japan, Puerto Rico, Singapore en Groot Brittannië gezamenlijk 10 miljoen bestellingen geplaatst.
– In ongeveer drie maanden werd de LG G3 10 miljoen keer verkocht wat het de populairste LG tot nu toe maakt.
– De Samsung Galaxy S5 werd 10 miljoen keer verkocht in ongeveer 25 dagen.
– BlackBerry heeft aangegeven dat ze 10 miljoen toestellen per jaar moeten verkopen om levensvatbaar te blijven. Momenteel verkopen ze echter slechts 2 miljoen toestellen per kwartaal.

Vergelijk acties van diverse iPhone-modellen waaronder de iPhone 6 16GB en de iPhone 6 Plus 16GB

Snelste iPhone release ooit

De iPhone 6 en 6 Plus verschijnen binnenkort in 36 nieuwe landen. Zo zal het toestel op 17 oktober verkrijgbaar zijn in China en op 23 oktober komen ze onder andere naar Tsjechië, Plen en Zuid-Afrika. Op 31 oktober volgen nog tal van andere landen waaronder Griekenland, Ijsland, Mexico, Zuid-Korea, Oekraïne en Thailand. Eind oktober moeten de toestellen verkrijgbaar zijn in 69 landen. Tegen het einde van 2014 moet dat aantal opgelopen zijn tot 115 landen.

De release van de iPhone 6 en 6 Plus is de snelste in de geschiedenis van de iPhone. Nog nooit was een iPhone zo snel verkrijgbaar in zoveel landen.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , , , ,