Lumia-naam zal niet op smartphones staan

Microsoft zal de Lumia-naam niet tonen op de nieuwe Lumia-smartphones. Dat blijkt uit een tweetal plaatjes dat Microsoft gepubliceerd heeft. Mogelijk zal alleen de naam ‘Microsoft’ te zien zijn op de voor- of achterkant.

Microsoft-achterkantBinnenkort zal de eerste Lumia-smartphone tonen waar de naam Nokia niet op zal staan. Op de Conversations-website van Nokia is een vraag-en-antwoord te lezen over de toekomst van Lumia nu Nokia volledig uit het verhaal is verdwenen. Tuula Rytilä, Senior Vice Presesident van Marketing for Phones bij Microsoft, gaat in op de vragen. Een van de vragen gaat over de eerste smartphone waar de Nokia-naam niet op zal staan. “Ik reageer normaal niet op toekomstige productaankondigingen, maar wat ik kan zeggen is dat we uit kijken naar het binnenkort onthullen van een Microsoft Lumia. Dit is een logisch vervolg aangezien alle toestellen die eens van Nokia af kwamen komen nu van Microsoft.

En de verwachting dat een Lumia een geweldige ervaring biedt blijft hetzelfde als wat onze klanten hebben leren kennen en waar ze van houden. Daarbovenop komt nog eens dat Lumia’s het beste van de Microsoft-services bieden zoals Office, OneDrive, Skype en Bing om onze klanten te helpen met werk en hun persoonlijke leven“, aldus Tuula.

Lumia-MicrosoftWe kunnen dus binnenkort een nieuwe Lumia verwachten waar de naam ‘Lumia’ niet op zal staan. In plaats daarvan staat er ‘Microsoft’ op de toestellen. Hoe dat er ongeveer uit gaat zien zie je hierboven want dat is het plaatje dat Microsoft online gezet heeft. Wij willen natuurlijk een wat completer plaatje zien dus zijn we even aan de slag gegaan in Photoshop met dit als resultaat:

Microsoft-Lumia-930Bron: Nokia/Microsoft

 

 


Tags: , , ,