Nexus 6 later te bestellen in Nederland

De pre-order-datum van de Nexus 6 in Nederland is uitgesteld. Eerder spraken geruchten al over een mogelijke vertraging van de Nexus 6 maar nu lijkt het ook min of meer bevestigd te zijn.

Nu kun je vanaf 18 november de Nexus 6 bestellen terwijl dat eerder nog begin november was en in het begin was het zelfs eind oktober. En hoewel nu wel bekend is vanaf wanneer bestellingen geplaatst kunnen worden is nog altijd niet bekend wanneer het toestel echt uit gaat komen in Nederland. Google heeft die datum nog niet bekendgemaakt en dat voorspelt niet veel goeds.

Nexus-6Een van de redenen dat de Nexus 6 pas zo laat naar Europa komt heeft mogelijk te maken met de populariteit van het toestel in de Verenigde Staten. Het toestel was daar razendsnel uitverkocht. Voor Google en Motorola een goed begin, voor de consument wat minder.

Een eerder gerucht sprak er al over dat de Nexus 6 vertraagd zou worden. Iemand op Twitter zei dat mensen uit het Verenigd Koninkrijk de Nexus 6 niet voor december zouden krijgen en dat lijkt nu ook te kloppen. Aangezien een releasedatum nog altijd niet bekendgemaakt is lijkt het er sterk op dat we de Nexus 6 niet voor december kunnen verwachten. Maar zonder officieel bericht vanuit Google is dit niet met zekerheid te zeggen.

Bron: Androidworld


Tags: , , , , , ,