Afbeeldingen Xperia Z4 uitgelekt

Sony is de laatste tijd veelvuldig in het nieuws geweest omtrent een hack vanwege een film die binnenkort uitgebracht zou worden. Tijdens die hack zijn enorm veel gegevens buitgemaakt, waaronder een promotionele foto van (vermoedelijk) de Xperia Z4.

De foto stond in een mail die bestemd was voor Sony Pictures-CEO Michael Lynton en die complete mail is online geplaatst door de hackers die het al een tijdje op Sony gemunt hebben. “Sony Electronics combineert momenteel de productverzoeken en zal spoedig melden wat ze kunnen leveren. Sony Mobile heeft ons nu voorzien van de benodigde plaatjes van de nieuwe Z4-telefoons. Deze telefoons staan gepland voor een periode van mei tot november 2015. Ik voeg een plaatje toe voor jou om te bekijken“, aldus de mail. Hieronder zie je het plaatje van de Xperia Z4:

Xperia-Z4De productverzoeken waar de mail over spreekt zijn bedoeld voor de nieuwste James Bond-film ‘Spectre”. In de mail staat ook informatie over advertentiebudgetten. Er zou 18 miljoen dollar beschikbaar zijn voor ‘Above The Line advertising’ (advertenties via massamedia) en daarnaast moeten er ook budgetten beschikbaar komen voor productie en een vergoeding voor Daniel Craig voor het laten zien van Sony-producten in de film. Er is echter ook te lezen dat er een plan is Craig niet te vergoeden maar in plaats daarvan en producer Barbara Broccoli te vergoeden.

Het plaatje laat overduidelijk een Xperia zien en het zal ook vast wel een Z4 zijn, maar het is nog niet duidelijk of het op de standaard Xperia Z4 gaat, of om een variant zoals de Xperia Z4 Compact.

Bekijk acties van een aantal populaire Sony Xperia-smartphones zoals de Xperia M2 en de Xperia Z3 Compact!

Sony Electronics en Sony Mobile plaatsen overigens wel vaker eigen producten in films van Sony Pictures. Zo zijn er in de recente film The Equalizer ook diverse Sony-producten te zien maar ook in oudere James Bond-films zitten veel producten van Sony. Vaak komen die producten maar heel kort in beeld in bepaalde scenes en als je niet weet dat het Sony-producten zijn dan zie je het vaak ook niet direct. Vaak is zoiets echter wel genoeg om mensen er toe te zetten uit te zoeken van welk merk die producten zijn en de combinatie van een film en producten kan ook gebruikt worden in advertenties zoals te zien is in het onderstaande filmpje:

Bron: Gizmodo

 

 


Tags: , , , , ,