LG onthult nieuwe smartphone tijdens CES

LG zou van plan zijn een nog onbekende smartphone tijdens CES begin januari te onthullen. Er gaan geruchten dat het om de opvolger van de LG G Flex zou gaan, maar daar is momenteel geen zinnig woord over te zeggen.

Met de TweetEen nieuwe #Snapdragon 800-aangedreven smartphone wordt volgende week onthuld tijdens CES – Hier een eerste kijkje” heeft Qualcomm wereldkundig gemaakt dat er tijdens CES een nieuwe smartphone aangekondigd wordt. Welk toestel er onthuld gaat worden is niet duidelijk al lijkt het te gaan om een toestel van LG.

Onbekende-LGMomenteel wijzen alle vingers naar een opvolger van de LG G Flex, en wel om meerdere redenen:
– LG heeft aan aangegeven te werken aan een opvolger van de G Flex.
– Het patroon op het toestel zou kenmerkend zijn voor het zelfhelende materiaal dat ook voor de G Flex gebruikt werd.
– Het toestel op de foto zou licht gebogen zijn.

Om maar meteen in te haken op die punten: het patroon van de originele LG G Flex ziet er anders uit en als we de foto door Photoshop halen lijkt het niet gebogen te zijn. In de Tweet staat verder dat het toestel een Snapdragon 800 bevat, een processor van vorig jaar. De LG G3 beschikt al over de nieuwere Snapdragon 801 en LG zou niet zo stom zijn een ouder model in een nieuw topmodel te stoppen. Het kan echter zijn dat Qualcomm met Snapdragon 800 de serie aangeeft en niet een specifiek model, maar in dat geval zou de Tweet maar vreemd verwoord zijn.

We zijn er dus niet overtuigd van dat het toestel op het plaatje de LG G Flex 2 is, maar het lijkt wel duidelijk om een LG te gaan. Uiteraard kan het zijn dat wij het gewoon mis hebben en dat het wel om de G Flex 2 gaat.

Mocht het niet om de LG G Flex 2 gaan dan hebben wij geen flauw idee welk toestel het dan wel zou moeten zijn. Er is namelijk niet heel veel bekend over de line-up van LG in 2015.

 

 


Tags: , , , , , ,