Nokia Lumia 435 uitgelekt

Het toestel dook al op in een eerder bericht en nu hebben we ook de specificaties én een foto om te laten zien. Het toestel kan het best uitgelegd worden als goedkoper dan goedkoop.

De Lumia 530 kost zo rond de 90 euro en is daarmee al spotgoedkoop. Omdat Windows Phone geen zwaar systeem is draait het namelijk ook op mindere hardware als een zonnetje. Microsoft gaat echter nog een stapje verder als we de specificaties en mogelijke prijs van de Lumia 435 mogen geloven.

De Nokia Lumia 435 heeft naar verwachting een Snapdragon 200-processor, een 4 inch-scherm met een resolutie van 480×800 pixels, een 5-megapixelcamera en er zal een dualsim-variant zijn. En dat alles voor een prijs van ongeveer 60 euro! Vooral die prijs valt op want qua specificaties doet de Lumia 435 niet veel onder voor de Lumia 530. Het scherm is wel wat kleiner en mogelijk zit er minder opslag en werkgeheugen in de Lumia 435 om de prijs te kunnen drukken.

Van de Lumia 435 is ook nog een foto uitgelekt al is het niet zeker of dit ook daadwerkelijk de Lumia 435 is.

Lumia-425Het is overigens nog niet duidelijk of het toestel naar Nederland zal komen. Microsoft wil zich met dit toestel richten op opkomende markten zoals India. Doorgaans komen dat soort toestellen niet naar Europa toe.

Vergelijk acties van de Lumia 530, Lumia 535 en Lumia 635

Bron: GSMarena


Tags: , , , , ,