T-Mobile stopt met MTV Mobile

T-Mobile gaat stoppen met MTV Mobile. Dat heeft de provider aangekondigd. T-Mobile geeft aan dat het met nog maar twee providers verder wil: Ben en T-Mobile zelf en daarom moet MTV Mobile verdwijnen.

MTV-Mobile-logoEerder heeft T-Mobile Simpel al laten gaan waarna die virtuele provider zelfstandig verder ging en nu gaat T-Mobile ook stoppen met MTV Mobile. Eerder wisselde MTV Mobile al van KPN naar T-Mobile en in de periode van de overstap was het niet mogelijk om een abonnement af te sluiten. Na dat de nieuwe abonnementen online gingen bleef het erg stil rondom MTV Mobile en diverse webshops hebben de provider tot op heden niet opgenomen in hun aanbod. Wat daar de reden voor is weten we niet en of de (mogelijk) tegenvallende populariteit iets te maken heeft met het besluit van T-Mobile is ook niet duidelijk.

T-Mobile zelf geeft aan dat het door wil gaan met Ben als enige virtuele provider. Ben is momenteel nog relatief zelfstandig maar T-Mobile zal alles overnemen vanaf 1 januari 2015. Dat betekent dus dat T-Mobile de klantenservice voor zijn rekening gaat nemen, maar ook de commerciële kant van het verhaal en de operationele leiding.

Vanaf 1 januari 2015 kun je geen abonnement meer afsluiten bij MTV Mobile. Huidige abonnementen zullen wel gewoon door blijven lopen.

Bron: Tweakers

 


Tags: , , ,