CES 2015 persconferentie van Sony live te volgen

De persconferentie van Sony tijdens CES 2015 in Las Vegas zal live te volgen zijn! Een van de verwachte toestellen is de Sony Xperia Z4, mogelijk in combinatie met Compact- en Ultra-varianten.

Update 01:00 uur – Bekijk de livestream van de CES 2015 persconferentie van Sony hier vanaf 02:00 uur!

Welcome-to-the-new-worldJe moet wel nog even geduld hebben want de persconferentie begint pas om 17:00 uur in Las Vegas wat betekent dat het in Nederland dan 01:00 uur is. Nu is die tijd voor de echte liefhebbers nog wel te doen maar voor alle mensen die rond die tijd liever al lekker in bed liggen zorgen wij dat er morgen een mooi bericht online komt met daarin alle details van de aangekondigde smartphones!

Een van die nieuwe toestellen is de Sony Xperia Z4 en mogelijk ook de Z4 Compact en Z4 Ultra. De Xperia Z4 zou een 5,4 inch-scherm hebben met een resolutie van 1440×2560 pixels en als processor is voor de Snapdragon 805 gekozen. Deze heeft vier kernen met een snelheid van 2,7GHz. Er zou 4GB werkgeheugen aanwezig zijn en een 20,7-megapixelcamera met een nieuwe sensor. De frontcamera zou een resolutie hebben van 5 megapixels.

De Xperia Z4 Ultra zou nagenoeg dezelfde specificaties hebben maar dan met een 5,9 inch-scherm en een camera met 16 megapixels.

Mocht het mogelijk zijn de livestream toe te voegen aan dit bericht dan zullen we dat doen! Je kunt de stream dan vanuit dit bericht kijken rond middernacht.

Bron: Sony


Tags: , , , ,