Gaat Windows (Phone) 10 er zo uit zien?

Vorige week hadden we al en een vermoedelijke screenshot van Windows 10 op een telefoon en nu zijn er enkele plaatjes bijgekomen uit China.De interface lijkt op die van Windows Phone maar dan net wat anders.

We beginnen even bij het begin en dat is dit plaatje:

Windows-Mobile-10Dat zou een screenshot zijn van Windows 10 op een smartphone zoals het getoond werd in een presentatie van Microsoft. Nu kan iedereen wel zoiets maken met een beetje handigheid in fotobewerking. De foto’s die nu echter opgedoken zijn laten echter precies hetzelfde design zien.

Windows-10-ChinaZou dit dan Windows 10 voor smartphones zijn? Momenteel lijkt het er sterk op, maar zeker weten doen we nog altijd niet. Opvallend is trouwens dat het gebruikte toestel een Lumia 928 van Verizon is, een toestel dat exclusief in de Verenigde Staten wordt verkocht terwijl zowel het besturingssysteem als de computer Chinees is. Het zou dus kunnen dat de foto’s niet uit China komen maar uit de VS.

Deze week, op 21 januari, houdt Microsoft een presentatie om Windows 10 in alle geuren en kleuren te laten zien aan het grote publiek. De ontwikkelaarspreview van Windows 10 voor computers is al langer verkrijgbaar maar mist nog veel nieuwe zaken. Microsoft heeft dus nog een hoop om te onthullen, waaronder de Windows 10-versie voor smartphones.

Bron: GSMarena


Tags: , , ,