Gerucht: Galaxy S6 krijgt nieuwe cameramodule; release zou vervroegd zijn

De Samsung zou de Galaxy S6 gaan voorzien van een zelfontwikkelde cameramodule waar onder meer optische beeldstabilisatie in verwerkt zit. Ook zou de release van de Galaxy S6 met een paar weken vervroegd zijn.

Galaxy Note 3 leerDe Samsung Galaxy S6 zou gaan beschikken over een door Samsung ontwikkelde cameramodule. In de Galaxy S5 zit ook een door Samsung ontwikkelde module maar de module in de Galaxy S6 is mogelijk een flinke verbetering. Zo is het aantal megapixels verhoogd van 16 megapixels in de S5 naar 20 megapixels in de Galaxy S6. Ook beschikt de nieuwe module over optische beeldstabilisatie zodat foto’s meer licht op kunnen vangen en filmpjes minder schokken.

Verder is er niet veel bekend over de camerasensor en het zou zomaar kunnen dat het bovenstaande gerucht ook niet (helemaal) klopt. Samsung zou namelijk meerdere prototypes van de Galaxy S6 hebben en momenteel nog niet precies weten welk model uiteindelijk in productie gaat. De Galaxy S6 Edge zou een van die prototypes zijn waardoor Samsung mogelijk maar één toestel uit gaat brengen in plaats van twee zoals lang gedacht werd.

Meld je aan voor de Galaxy S6 alert en blijf op de hoogte van acties!

Release zou vervroegd zijn

Een ander sappig gerucht vanuit dezelfde bron is dat de release van de Galaxy S6 mogelijk vervroegd is met een paar weken (2 á 3 weken). Het toestel wordt vrijwel zeker 2 maart aangekondigd en zou (volgens diverse geruchten) ergens in april uit komen. Die release zou nu vervroegd zijn waardoor het toestel mogelijk al eind maart in de schappen ligt.

Bron: ETnews


Tags: , , , , , , ,