Iemand heeft een Galaxy S6 nagemaakt op basis van een gelekte blauwdruk

Er lopen veel personen rond op deze wereld die erg handig zijn in het maken van 3D-modellen. Een van deze personen heeft een gelekte blauwdruk van de Samsung Galaxy S6 als uitgangspunt genomen voor een 3D-model en laat zo zien hoe het toestel er mogelijk uit gaat zien.

Als je een beetje handig bent met software waarmee je 3D-modellen kunt maken dan kun je praktisch alles namaken op basis van foto’s of blauwdrukken. Vooral een blauwdruk is erg handig omdat je dan vaak een aanzicht hebt van de voor- zij- achter- boven- en onderkant, inclusief alle maten erbij. Je kunt dan vrij accuraat iets namaken en dat is precies wat iemand gedaan heeft. Vorige week verscheen er een blauwdruk van de Galaxy S6 online en dat is gebruikt als uitgangspunt voor een 3D-model van dat toestel.

Galaxy-S6-3dWat eigenlijk direct opvalt is dat dit model, hoewel het redelijk afwijkt van de huidige Galaxy S5, toch best weinig veranderd lijkt te zijn. Je ziet nog steeds meteen dat het een Samsung is. Wel is de metalen rand aanwezig en ook de camera is duidelijk anders dan bij het huidige Galaxy S-model. Ook is de homeknop iets groter vergeleken met het huidige model. In hoeverre de blauwdruk echt is valt niet te zeggen en dus is het ook niet te zeggen of we hier naar een accurate weerspiegeling kijken van de Galaxy S6 of niet.

Galaxy-S6-3d-1Op 1 maart houdt Samsung zijn Unpacked-evenement en dan gaan we de Galaxy S6 waarschijnlijk zien. Ook de Galaxy S6 Edge wordt dan waarschijnlijk aangekondigd.

Bron: NWE


Tags: , , , ,