Zijn dit de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge?

Er is een plaatje online verschenen waarop vermoedelijk de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge op te zien zijn. De toestellen zijn wel alleen van de achterkant te zien maar het design ligt in lijn met wat er op eerdere afbeeldingen te zien was.

Galaxy-S6-met-hoesjesOp de afbeelding, die afkomstig is van een Zuid-Koreaanse distributeur van elektronica, zie je de Galaxy S6 van de achterkant, in een tweetal hoesjes en de Galaxy S6 Edge ligt er naast. Die hoesjes zijn op dit moment niet zo interessant maar de ‘kale’ versie is dat wel. Het ligt in lijn met het design zoals dat te zien was in eerdere afbeeldingen.

De Galaxy S6 Edge is best interessant omdat de gebogen rand aan de andere kant zit dan bij de Galaxy Note Edge. Dit kan in feite twee dingen betekenen: Samsung heeft (om wat voor reden dan ook) de kant die gebogen is veranderd of het toestel heeft een gebogen scherm over twee randen heen. Een gebogen scherm aan de kant zoals te zien is op de afbeelding is in ieder geval niet logisch omdat het merendeel van de wereldbevolking rechtshandig is en dan heb je niks aan een gebogen scherm over de linker rand. Het lijkt er dus op dat de Galaxy S6 Edge een scherm heeft dat aan beide kanten over de rand heen buigt. Dit blijkt ook uit de staande Galaxy S6 naast de Galaxy S6 Edge. Van dat toestel zie je de andere zijkant en je kunt een beetje scherm zien terwijl dat normaal (bij een normaal scherm) niet mogelijk zou moeten zijn.

Nog iets dat interessant is is dat de camera uit steekt en dat het best een flinke module lijkt te zijn.

Voor nu is niet te zeggen of de afbeelding authentiek is of niet. Het lijkt er echt uit te zien maar alle elementen lijken er wel enigszins simpelweg ingeplakt te zijn.

Bron: Cnet


Tags: , , ,