Meegeleverde apps op Samsung Galaxy S6 zijn verwijderbaar

Een doorn in het oog van veel Samsung Galaxy-gebruikers zijn vaak de apps. Er staan doorgaans nogal wat vooraf geïnstalleerde apps op een Samsung-telefoon maar op de Samsung Galaxy S6 kun je gewoon verwijderen.

Samsung-Galaxy-S6-appsMeegeleverde apps kunnen een doorn in het oog zijn, vooral als je de apps nooit gebruikt. Ze staan dan maar op je telefoon ruimte in te nemen terwijl je die ruimte beter kunt gebruiken voor apps die je wél gebruikt, of voor series, films, muziek of andere vormen van vermaak. Samsung levert doorgaans een hele berg aan apps mee op hun telefoons, apps waar in veel gevallen betere of populairdere alternatieven voor zijn. Die apps kun je normaal niet verwijderen, maar met de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge pakt Samsung het allemaal wat anders aan.

Samsung levert met de Galaxy S6 en de Galaxy S6 Edge sowieso al minder apps mee, maar de apps die erop staan kunnen mogelijk verwijderd worden. De details zijn nog wat gebrekkig en het is niet bekend hoeveel apps volledig verwijderd kunnen worden. Het kan namelijk ook zijn dat je bepaalde apps alleen uit kunt schakelen. Deze zie je dan nergens meer terug maar ze nemen wel nog ruimte in beslag. Het is nu ook voor het eerst dat er Microsoft-apps meegeleverd worden. Het gaat dan om de apps nedrive, Skype en OneNote. Kopers van de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge krijgen ook 115GB gratis opslag op OneDrive.

Bron: Pocketnow


Tags: , , , ,