Samsung gaat Galaxy S6 en S6 Edge 55 miljoen keer verkopen

Analisten buigen zich al over de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge sinds ze aangekondigd zijn en hoe langer de telefoons te bestellen zijn, hoe optimistischer de voorspellingen worden.

Galaxy-S6-schermForecasts voorspelde dat Samsung maar liefst 38 miljoen exemplaren van de Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge zou gaan verkopen. Citibank ging voor een voorspelling van 46 miljoen en DRAMeXchange doet er nog een schepje bovenop en voorspelt dat Samsung dit jaar geen 38 miljoen of zelfs 46 miljoen exemplaren gaat verkopen, maar dat er maar liefst 55 miljoen exemplaren van de Galaxy S6 en S6 Edge verkocht gaan worden dit jaar!

In april gaat de verkoop van de twee telefoons van start en in het eerste kwartaal dat ze beschikbaar zijn gaan er naar verwachting 22,2 miljoen exemplaren verkocht worden. Samsung heeft eerder al aangegeven dat providers al 20 miljoen pre-orders geplaatst hadden. De kwartalen daarna worden er 16,2 miljoen en 12,5 miljoen exemplaren verkocht volgens de verwachting. Samsung zelf heeft ook goede verwachtingen wat betreft de twee topmodellen.

De strijd gaat dit jaar overigens wel pittig worden. Zo verkoopt Samsung de Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge, HTC verkoopt de One M9 en dan komt Sony binnenkort nog met de Xperia Z4 en LG komt nog met de G4. Later dit jaar komt ook Microsoft nog met een nieuw high-end smartphone en Huawei komt nog met de Ascend P8.

De Samsung Galaxy S6 kopen?
Vergelijk acties van de Samsung Galaxy S6
Bekijk losse prijzen van de Samsung Galaxy S6
De Samsung Galaxy S6 Edge kopen?
Vergelijk acties van de Samsung Galaxy S6 Edge
Bekijk losse prijzen van de Samsung Galaxy S6 Edge

Bron: GSMarena


Tags: , , , ,