Nu leverbaar: de Samsung Galaxy A7

Vanaf deze week is de Samsung Galaxy A7 leverbaar in Nederland. Los kost de telefoon rond de 500 euro maar met een abonnement is het toestel al vanaf 0 euro verkrijgbaar. De Galaxy A7 is het beste toestel uit de Galaxy A-serie.

De Samsung Galaxy A3 en Galaxy A5 waren de eerste twee toestellen uit de nieuwe Galaxy A-serie van Samsung. De Samsung Galaxy A7 is het beste toestel uit de serie en was al even te bestellen maar vanaf deze week is het toestel ook leverbaar in Nederland.

Samsung-Galaxy-A7De Galaxy A7 is met zijn dikte van 6,3mm enorm dun (dunner zelfs dan de Galaxy S6 en iPhone 6) en de behuizing is grotendeels gemaakt van aluminium. Het scherm heeft een grootte van 5,5 inch (~14cm) en heeft een resolutie van 1080×1920 pixels. De processor is de Snapdragon 615, een octacore met een kloksnelheid van 1,5GHz. Er is 2GB werkgeheugen aanwezig, 16GB opslag (uitbreidbaar) en twee camera’s: achterop een 13-megapixelcamera en voorop een 5-megapixelcamera.

De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en daarmee kun je tot 17 uur lang bellen en 54 uur lang muziek luisteren. Het toestel draait op Android 4.4 in combinatie met de TouchWiz-interface van Samsung.

Geïnteresseerd in de Samsung Galaxy A7?
Acties van de Galaxy A7
De Galaxy A7 los kopen

 

 


Tags: , , , ,