iPhone 5S bestverkopende smartphone in Nederland

De iPhone 5S is in december het meest verkocht in Nederland. Op de tweede plaats staat de Galaxy S4 van Samsung. Het gaat hierbij niet om leveringen maar om daadwerkelijke verkopen.

iPhone 5S populairst in Nederland

iPhone 5S iOS 7Danijel Dercksen van AllAboutPhones twitterde dat de iPhone 5S het meest verkocht is in december. Op de tweede plaats staat de Samsung Galaxy S4 en daarvan werden de helft minder toestellen verkocht. Hoe vaak de iPhone 5C verkocht is werd niet getwitterd maar het goedkopere model zou ongeveer even vaak over de toonbank zijn gegaan als de iPhone 4S 8GB.

 

Als we kijken naar ons eigen overzicht van populairste toestellen dan ziet het er heel anders uit. In december stond de Galaxy S3 bovenaan, de Galaxy S4 op de derde plaats en de iPhone 5S 16GB op de vierde plaats. Afgelopen maand stond de iPhone 4S 8GB bovenaan en de iPhone 5S 16GB op de derde plaats.

Nu richt GSMacties.nl zich maar op een bepaald deel van de markt en elk deel heeft zijn eigen populaire toestellen dus dat kan het verschil verklaren.


Tags: , , , ,