iPhone 5S bestverkopende smartphone bij vier grote Amerikaanse providers

In de Verenigde Staten heb je vier grote providers: AT&T, Verizon, Sprint en T-Mobile. Bij alle vier de providers is de iPhone 5S de bestverkopende smartphone van september, oktober én november!

iPhone onverminderd populair

iPhone 5S & Galaxy S4Ieder jaar als Apple een nieuwe iPhone uitbrengt zijn er veel mensen die zeggen dat de hype over aan het gaan is. Apple zou zijn magie kwijt zijn, zou het afleggen tegen de concurrentie en zou teveel blijven hangen in het verleden. Maar toch weet Apple een nieuwe iPhone altijd tot een daverend succes te maken. Zo ook met de iPhone 5S, want die smartphone is de bestverkopende smartphone bij de vier Amerikaanse providers tijdens de afgelopen drie maanden.

Op de tweede plaats staat de Samsung Galaxy S4 en op de derde plaats staat (met een redelijke afstand van de tweede plaats) de iPhone 5C. De iPhone 5C zou vanwege de prijs juist populair moeten zijn maar mensen zien blijkbaar geen heil in een plastic iPhone. Uit een onderzoek is overigens naar voren gekomen dat de iPhone 5C het vooral goed doet bij vrouwen.

Canaccord Genuity analist Michael Walkley zegt over de topposities de afgelopen maanden: “Voordat de iPhone 5S en iPhone 5C uitgebracht werden hadden Apple, Samsung, Nokia, Sony en Motorola allemaal toestellen met een top drie positie bij tenminste een van de vier grote providers in de Verenigde Staten. Na de release van de nieuwe toestellen van Apple werden alle toestellen, behalve de Galaxy S4, aan de kant geschoven bij de vier providers.”

Het is nog even afwachten wat december gaat doen maar waarschijnlijk zal er weinig verandering zijn.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , , ,