Gerucht: Samsung Galaxy S6 Active in de maak?

Nu alle aankondigingen van de diverse smartphones achter de rug zijn is het weer tijd voor sappige geruchten en een van de eerste geruchten na het MWC: er zou een Samsung Galaxy S6 Active in de maak zijn!

Galaxy-S6-CameraOver de Samsung Galaxy S6 Active weten we eigenlijk nog niks, behalve dat het toestel er mogelijk aan zit te komen. Iemand is een User Agent Profile (een stukje tekst op een website) tegengekomen en dat stukje zou mogelijk verwijzen naar de Galaxy S6 Active. Dit is een stukje uit het profiel:

<prf:Vendor>SAMSUNG</prf:Vendor>
<prf:Model>SM-G890A</prf:Model>

Dit toestel bestaat officieel nog niet, maar de Samsung Galaxy S5 Active had als modelnummer SM-G870A, waardoor het vermoeden bestaat dat de 890A de opvolger moet zijn en dan kom je uiteraard uit bij de Galaxy S6 Active. Heel onlogisch zou het uitbrengen van dit toestel niet zijn aangezien de Samsung Galaxy S6 zelf niet waterdicht is. Of deze aanname ook klopt komen we waarschijnlijk binnenkort wel achter!

Samsung Galaxy A6, A8 en A9 opgedoken

Nog een ander gerucht gaat over de Galaxy A-serie. Momenteel verkoopt Samsung de Galaxy A3, Galaxy A5 en Galaxy A7 waarbij de A7 het beste model is. Dat Samsung vroeg of laat met nieuwe modellen gaat komen is natuurlijk logisch, maar wat de namen gaan zijn is niet bekend. Nu zijn er handelsmerken opgedoken van de Galaxy A6, A8 en A9, maar dat wil niet zeggen dat die toestellen ook daadwerkelijk in de maak zijn.

Het kan zijn dat Samsung het zekere voor het onzekere wil nemen en de namen vastlegt om zeker te zijn dat geen ander merk er mee vandoor gaat. Het kan ook zijn dat Samsung wél aan de toestellen werkt.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , , ,