Nu te bestellen: LG Joy, LG Leon en de LG Spirit

Er zijn drie nieuwe LG-smartphones te bestellen: de LG Joy, de LG Leon en de LG Spirit. Het zijn alle drie wat goedkopere smartphones. Het duurste toestel is de LG Spirit en die kost los nog geen 200 euro!

De LG Joy

Joy-frontWe beginnen bij de LG Joy, de goedkoopste uit het lijstje. Deze budget smartphone heeft een 4 inch-scherm (10cm) met een resolutie van 480×800 pixels. Er zit 1GB werkgeheugen in en 8GB opslag (uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje). Er zit een dual-core processor in de Joy en die heeft een snelheid van 1,2GHz.

Achterop zit een 5-megapixelcamera en voorop zit een 0,3-megapixelcamera. De LG Joy heeft een 1900mAh-accu en draait op Android 5.0.

De LG Joy bestellen?
Bekijk hier acties van de LG Joy
Je kunt de LG Joy ook los bestellen

De LG Leon

Leon-FrontDan de LG Leon, het grotere broertje van de LG Joy. Met zijn 4,5 inch-scherm is hij iets groter maar de resolutie is nagenoeg hetzelfde. De schermresolutie is namelijk 480×854 pixels (die 54 pixels extra zijn voor onscreen-knoppen). Er zit 1GB werkgeheugen in, 8GB opslag (uitbreidbaar) en er zit een quad-core processor in met een snelheid van 1,2GHz.

Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop moet je het doen met een 0,3-megapixelcamera. Er zit een 1900mAh-accu in de LG Leon en het toestel draait op Android 5.0. Er zijn overigens twee versies van de LG Leon: eentje mét 4G-ondersteuning en eentje zonder.

De LG Leon bestellen?
Bekijk hier acties van de LG Leon
Je kunt de LG Leon ook los bestellen
De LG Leon 4G bestellen?
Bekijk hier acties van de LG Leon 4G
Je kunt de LG Leon 4G ook los bestellen

De LG Spirit

Spirit-FrontDe LG Spirit is het beste toestel van de drie al wijken de specificaties niet veel af van de overige twee modellen. Het scherm heeft een grootte van 4,7 inch en een resolutie van 720×1280 pixels. Net bij de LG Leon is de processor een quad-core met een snelheid van 1,2GHz, is er 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag (uitbreidbaar).

Achterop zit een 8-megapixelcamera en voorop zit bij dit model een 1-megapixelcamera in plaats van een 0,3-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 2100mAh en ook op de LG Spirit staat Android 5.0. Net als de LG Leon wordt ook de LG Spirit geleverd in twee varianten: eentje met 4G en eentje zonder.

De LG Spirit bestellen?
Bekijk hier acties van de LG Spirit
Je kunt de LG Spirit ook los bestellen
De LG Spirit 4G bestellen?
Bekijk hier acties van de LG Spirit 4G
Je kunt de LG Spirit 4G ook los bestellen

Tags: , , , , , , ,