LG kondigt de G3 S aan

LG heeft een kleinere en goedkopere versie van zijn G3 gepresenteerd. De G3 S kan het best vergeleken worden met een ‘mini’-variant die je normaal ziet. Ondanks de lagere prijs heeft de G3 S wel een aantal features van de normale G3 meegekregen.

LG kondigt de kleine en goedkopere LG G3 S aan

LG-G3-SEen van de features die de LG G3 S heeft meegekregen van de normale G3 is laser autofocus. Daarmee kan de camera van de telefoon de afstand tot een bepaald object razendsnel bepalen en op basis daarvan scherpstellen. Wat uiteraard ook overgenomen is, is het design van het toestel.De G3 S is dan ook bijna identiek qua design aan de G3.

Het toestel heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1280×720 pixels en de processor is een quadcore Snapdragon 400 met een snelheid van 1,2GHz. Er is 1GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag, maar dat kun je uitbreiden met een MicroSD-kaartje. De G3 S draait op Android 4.4.2.

In september zal het toestel in de Nederlandse winkels liggen voor een adviesprijs van 299 euro.

Meld je aan voor de LG G3 S alert en blijf op de hoogte van acties!

Tags: , , , , ,