Vermoedelijke LG G4 te zien op foto’s

Er zijn foto’s opgedoken van wat vermoedelijk de LG G4 is. De foto’s zijn geplaatst op het forum van XDA Developers. Er is onder andere te zien dat het scherm licht gebogen is en er is een stylus aanwezig.

LG-G4De LG G4 is momenteel nog altijd niet officieel aangekondigd, waardoor LG achterloopt op merken als Samsung en HTC. Er zijn nu wel een aantal goede foto’s verschenen waarop de telefoon te zien is. Het design is ten opzichte van de LG G2 en LG G3 weinig veranderd maar er is nu een lichte buiging aanwezig . Dit komt overeen met eerdere geruchten en LG heeft eerder al aangegeven meer te willen doen met gebogen smartphones.

Nieuw is de LG G-serie is de toevoeging van een stylus. Deze zit achter op het toestel, boven in de hoek. Hiermee gaat de LG G4 de concurrentie aan met de Samsung Galaxy Note 4, die ook een stylus heeft en daarop een aantal functies gebaseerd heeft.

De LG G4 zou een scherm hebben met een resolutie van 1440×2560 pixels, er zou een Snapdragon 810-processor in zitten en een 16-megapixelcamera. De telefoon zou ergens in de lente aangekondigd moeten worden maar een datum is nog niet bekend.

Geïnteresseerd in de LG G4?
Meld je dan aan voor de alert!

Geen LG G4 maar een LG G4s

Dit is zo grappig. Een hele hoop websites gebruiken deze foto’s om het bestaan van de LG G4 te bevestigen terwijl dit waarschijnlijk de G4s is, Koreaanse versie. Zie de MSM8936, ook wel de Snapdragon 610 genoemd: dit is NIET de G4, niet eens de G4 Note. Alsjeblieft, check de feiten een beetje. Dit is redelijk irritant“, aldus de gebruiker op het forum van XDA.

Het zou dus niet gaan om de LG G4 maar om de LG G4s en dan specifiek de Koreaanse versie. Als het inderdaad gaat om de LG G4s dan is de stylus die achterop te zien is geen stylus maar een tv-antenne, iets dat alleen gebruikt word voor de Aziatische markt.

Dit is een antenne voor de televisie in Korea. Mensen zeiden hetzelfde over de G3“, aldus een andere gebruiker over de mogelijke stylus van de G4.

De processor van de LG G4s zou overigens een Snapdragon 610 zijn en geen Snapdragon 810. De LG G4s is overigens ook niet niet aangekondigd dus het kan nog alle kanten op!

Bron: XDA Developers


Tags: , , ,