Windows Phone-telefoon van LG duikt op

Er is een afbeelding op internet verschenen van een onaangekondigde Windows Phone-telefoon van LG. Wat direct opvalt is het Verizon-logo waardoor het mogelijk is dat de telefoon exclusief voor de Verenigde Staten is.

Windows-Phone-LGLG heeft tot nu toe slechts één Windows Phone-telefoon uitgebracht en dat was nog in de tijd van Windows Phone 7. Er is nu echter een afbeelding opgedoken waarop een LG-telefoon te zien is die lijkt te draaien op Windows Phone 8.1. Er is echter een spelbreker aanwezig, namelijk het Verizon-logo. Verizon is een Amerikaanse telecomprovider en dat logo op een telefoon betekent vaak dat ze een exclusieve deal hebben. De kans dat de telefoon die we op de afbeelding zien naar Europa komt is daarom ook erg klein.

Het kan wel zo zijn dat LG aan nog meer Windows Phone-telefoons werkt die wél naar Europa komen. Een kleine aanwijzing die daarop kan wijzen zijn twee apps op de telefoon die voor Verizon is. Zo zien we LG Camera en QuickMemo, twee LG-apps. Dat LG eigen apps ontwikkeld heeft voor Windows Phone betekent dat ze hebben geïnvesteerd in het platform en de kans is klein dat ze dat gedaan hebben voor slechts één telefoon. Maar dat is puur speculeren.

LG is niet de eerste fabrikant die een Windows Phone-telefoon exclusief voor Verizon uit brengt (of gaat brengen). HTC deed het eerder ook al met de HTC One (M8) for Windows Phone en ook over de HTC One M9 bestaan geruchten dat er een Windows Phone-variant uit gaat komen. Ook die telefoon zou exclusief voor Verizon zijn.

Bron: Neowin


Tags: , , , ,