Specificaties HTC One (M8) voor Windows Phone bekend

De specificaties en andere details van de HTC One (M8) voor Windows Phone zijn uitgelekt en het toestel lijkt nu zo goed als bevestigd. Op 19 augustus zal het toestel hoogstwaarschijnlijk aangekondigd worden.

Specificaties HTC One (M8) voor Windows Phone bekend

One-M8-Windows-PhoneOm maar meteen met de deur in huis te vallen zijn hier de specificaties:

– Windows Phone 8.1
– Qualcomm Snapdragon 801 quad-core-processor met een snelheid van 2,3GHz.
– 32GB interne opslag, uitbreidbaar met een MicroSD-kaartje van maximaal 128GB
– 2GB werkgeheugen
– 5 inch-scherm met een resolutie van 1920×1080 pixels
– 2600mAh-batterij
– HTC UltraPixel-camera, 5-megapixelcamera aan de voorkant
– HTC Boomsound
– U-Focus
– Ondersteuning voor HTC Dot View-hoesje

Het lijkt er dus op dat de Windows Phone-variant van de HTC One (M8) alle eigenschappen van de Android-variant meekrijgt. U-Focus is bijvoorbeeld de techniek die HTC gebruikt om de focus in foto’s te verleggen en daarvoor worden twee lenzen gebruikt: eentje om de foto mee te maken en eentje om de diepte mee vast te leggen. Boomsound is de naam van de speakers die HTC gebruikt om extra goed geluid uit de telefoon te laten komen en het HTC Dot View-hoesje is het interactieve hoesje dat HTC verkoopt.

Lijkt de HTC One (M8) voor Windows Phone je wel wat? Meld je dan aan voor de alert en je krijgt een mailtje zodra er acties zijn!

Het hoesje krijgt overigens integratie met Cortana. Door op het hoesje naar beneden te vegen krijg je direct toegang tot Cortana en kun je beginnen met praten.

HTC-One-M8-Windows-Phone

De originele HTC One (M8) wordt dus zo goed als 1-op-1 overgezet naar Windows Phone 8.1 en dat is goed nieuws. Het is namelijk een telefoon die erg goede reviews heeft gekregen en mede door de unieke HTC-features is dat toestel wat het is.

HTC zal de One (M8) voor Windows Phone vermoedelijk op 19 augustus aankondigen. Dan is er namelijk een persevenement van HTC en Microsoft in New York. Bewijzen voor het toestel zijn ook al gevonden op de servers van de Amerikaanse telecomprovider Verizon en op de website van Telfort.

Bron: WP Central


Tags: , , , ,