HTC introduceert eind 2015 nieuwe smartphone-lijn

Momenteel heeft HTC twee smartphone-lijnen: One en Desire. De One-lijn is bedoeld voor de high-end smartphones en de Desire-lijn is meer gericht op prima specificaties voor een zacht prijsje.

HTC OneCEO van HTC, Cher Wang, heeft tegen Digitimes gezegd dat het bedrijf eind 2015 met een extra smartphone-lijn komt. Ook heeft Wang zich tegenover aandeelhouders verontschuldigd voor de gezakte prijs van HTC op de beurs. Verder heeft ze nog wat gezegd over de Vive (HTC’s virtual reality bril) en dat er nog altijd gewerkt wordt aan het verbeteren van de efficiëntie van de productie.

Details over de nieuwe smartphone-lijn heeft HTC niet bekendgemaakt dus het is momenteel niet te zeggen wat we kunnen verwachten. HTC heeft al een high-end lijn met de One-smartphones, en de Desire-smartphones bedienen het midrange segment dus het enige logische zou een budgetlijn zijn, maar in dat segment is de concurrentie moordend. Phablets heeft HTC geprobeerd en is die lijn is stopgezet en hetzelfde geldt voor de kleinere varianten van de toppers.

Bron: Digitimes


Tags: , , ,