Samsung Galaxy J5 nu leverbaar

Samsung heeft de Galaxy J5 aangekondigd voor Nederland en de telefoon is hier per direct leverbaar. De telefoon kost los zo’n 250 euro en biedt daarvoor prima specificaties en een herkenbaar Samsung-design.

Galaxy-J5Eerder dit jaar bracht Samsung de Galaxy J1 uit. De telefoon deed het meeste denken aan een soort opvolger van de Samsung Galaxy Y. Nu heeft Samsung de Galaxy J5 uitgebracht in Nederland en hoewel die duurder is dan de J1 biedt hij wel meer waar voor je geld.

De telefoon heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 720×1280 pixels en er zit een Snapragon 410-chipset in welke beschikt over een 1,2GHz quad-core processor. Er is 1,5GB werkgeheugen aanwezig en 8GB opslag, maar dat kun je uitbreiden met een MicrSD-kaartje van maximaal 128GB. Achterop zit een 13-megapixelcamera en voorop zit een 5-megapixelcamera. De accu heeft een capaciteit van 2600mAh en de Galaxy J5 draait op Android 5.1.

De adviesprijs van de Samsung Galaxy J5 is 250 euro en dat is een prima prijs als we naar de specificaties kijken. Vergelijkbare telefoons als de HTC Desire 626, de LG G4c en de Motorola Moto G (2015) zitten veelal rond dezelfde prijs.

Samsung Galaxy J5 Prijzen


Tags: , ,