Samsung Galaxy Note 5 te zien op nieuwe foto’s

Deze week worden de Samsung Galaxy Note 5 en Galaxy S6 Edge Plus aangekondigd. Van de Galaxy Note 5 zijn nu nieuwe foto’s online verschenen waarop zo’n beetje alles te zien is, inclusief een glimp van de nieuwe S Pen.

Er zijn vijf foto’s online gezet waarop de Samsung Galaxy Note 5 te zien is. De foto’s laten de voor-, zij- en onder- en achterkant zien en ook het doosje van de telefoon is te zien. Op de foto waarop de onderkant zichtbaar is zien we ook een stukje van de S Pen. Ook zitten aan de onderkant de USB-poort en een audio-ingang.

Samsung-Galaxy-Note-5-achterkant

Op de foto van de achter- en zijkant zien we de 16-megapixelcamera en (vermoedelijk) de volumeknoppen.

Samsung-Galaxy-Note-5-voorkant

De foto van de voorkant is wat onscherp helaas waardoor er niet heel veel details zichtbaar zijn. Het enige dat goed te zien is is de homeknop. Aan de bovenkant van de telefoon zitten geen knopjes of ingangen. Wel zit daar de simtray voor het simkaartje.

Samsung-Galaxy-Note-5-doosje-bovenkant

Het doosje van de Samsung Galaxy Note 5 is recht toe recht aan: volledig wit, de naam van de telefoon en de hoeveelheid opslag.

De Galaxy Note 5 zou een 5,7 inch-scherm hebben met een resolutie van 1440×2560 pixels, een octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslag, achterop een 16-megapixelcamera en voorop een 5-megapixelcamera. De telefoon wordt, samen met de Galaxy S6 Edge Plus, aangekondigd op 13 augustus.


Tags: , , ,