Samsung Galaxy S7 duikt op in benchmarks

De Samsung Galaxy S7 is opgedoken in twee verschillende benchmarks. Hierdoor weten we nu waarschijnlijk welke processors er gebruikt gaan worden en er zijn nog wat meer specificaties uitgelekt.

Galaxy-S6-Edge-Plus-zijkantLucky, dat is blijkbaar de projectnaam van de Samsung Galaxy S7. Er zijn nu in zeer korte tijd twee benchmarks online verschenen die het een en ander uit de doeken doen, zoals de processor, werkgeheugen, camera’s en Android-versie.

Afgaande op de verschenen benchmarks weten we nu het volgende:
– Projectnaam is Lucky
– Twee processors: Snapdragon 820 en Exynos 8890
– 4GB werkgeheugen
– 64GB opslag
– 5,7 inch, 1440×2560 pixels
– 16 megapixel- en 5 megapixel-camera
– Android 5.1.1

Het is nu nog véél te vroeg om te zeggen welke van die specificaties representatief zijn voor de uiteindelijke versie van de Galaxy S7. Het kan namelijk zijn dat Samsung een aangepaste Galaxy S6 Edge Plus/Galaxy Note 5 (of iets in die richting) gebruikt om nieuwe hardware te testen. Wel is het nagenoeg zeker dat de Galaxy S7 de twee bovengenoemde processors zal bevatten.

 


Tags: , , , , ,