Display Dock gratis bij Microsoft Lumia 950 XL

Continuum is volgens velen een van de meest indrukwekkende features van de nieuwe Lumia’s en Windows 10 Mobile. Om dat wat kracht bij te zetten geeft Microsoft gratis een Display Dock weg bij de Lumia 950 XL.

Actie is verlengd: koop de Microsoft Lumia 950 XL vóór 1 februari 2016 en ontvang het Display Dock gratis (zolang de voorraad strekt).
Vergelijk Lumia 950 XL prijzen

Je smartphone aansluiten aan een extern beeldscherm, muis en toetsenbord; het klinkt als toekomstpraat maar Windows 10 Mobile en de Lumia 950 en Lumia 950 XL maken het mogelijk. Het enige dat je nodig hebt is een kleine adapter waar wat kabeltjes in gaan en daarna kun je je telefoon gebruiken als computer.

Lumia-950-XL-Display-Dock

Los kost de Microsoft HD 500 Display Dock ongeveer 100 euro, wat natuurlijk nogal wat geld is voor een klein kastje. Microsoft geeft het Display Dock echter ook gratis weg bij de Lumia 950 XL. Dat ze dat doen heeft mogelijk twee oorzaken: het moet de aanschaf van een nieuwe Lumia aantrekkelijker maken en het moet Continuum wat toegankelijker maken.

De Microsoft Lumia 950 en Microsoft Lumia 950 XL zijn beide al los te bestellen maar een releasedatum is nog niet officieel bekendgemaakt. Daardoor zijn de twee smartphones ook nog niet te bestellen in combinatie met een abonnement.

Je krijgt het Display Dock gratis wanneer je tussen 9 oktober en 29 november 2015 de Lumia 950 XL bestelt.

Actie is verlengd: koop de Microsoft Lumia 950 XL vóór 1 februari 2016 en ontvang het Display Dock gratis (zolang de voorraad strekt).
Vergelijk Lumia 950 XL prijzen

Tags: , , , , , , ,