Android 6.0 in december op de LG G3

LG heeft bekendgemaakt dat de LG G3 in december de update naar Android 6.0 Marshmallow zal ontvangen. Daarmee is LG best snel, ondanks dat de LG G3 toch alweer een wat oudere smartphone is.

Android-MarshmallowMomenteel draait de LG G3 op Android 5.0 en een update naar Android 5.1 stond in de planning. Die update is echter geschrapt en LG heeft de focus gelegd op Android 6.0. In december zal de LG G3 dan ook de update naar de nieuwste versie van Android ontvangen.

De LG G3 is in 2014 uit gekomen dus LG is er best snel bij om de telefoon te updaten, maar dat was ook het geval met de LG G4. Buiten de Nexus-smartphones was de LG G4 de eerste smartphone die geüpdatet werd naar Android 6.0.

Voor gebruikers zal er overigens niet veel veranderen. Alles ziet er grotendeels hetzelfde uit, veel functies zijn nog gewoon hetzelfde en alles werkt hetzelfde. De grote verbeteringen zitten onder de motorkap. Android 6.0 is veiliger, zuiniger en sneller.


Tags: , , ,