HTC komt met Preview-programma

HTC wil in de toekomst meer input vanuit zijn gebruikers krijgen om producten te verbeteren. Om dat te doen heeft HTC het Preview-programma opgezet waarmee gebruikers nieuwe producten en software kunnen testen.

HTC-Preview

Foto: HTC

Het HTC Preview-programma is bedoeld voor de trouwe fans van het merk. Samen met die fans wil HTC zijn toekomstige producten en software verbeteren. “Ben jij een enorme fan van HTC? Heb jij veel geweldige ideeën die je met ons wilt delen? Als dat het geval is, laat je ideeën dan aan ons weten via het HTC Preview programma, waar onze exclusieve leden de kans krijgen de nieuwste HTC-producten en innovaties te testen voordat ze uitgebracht worden. Aarzel niet en meld je nu aan!

Gebruikers van over de hele wereld kunnen deelnemen aan het Preview-programma van HTC. Vervolgens zal HTC waarschijnlijk deelnemers uitkiezen die gaan beschikken over nieuwe hard- en software. Die deelnemers moeten dan een document ondertekenen waarin staat dat ze niks over de nieuwe producten mogen openbaren.


Tags: , ,