LG G5 mogelijk nieuw design en van metaal

Al sinds de LG G2 is het design relatief hetzelfde gebleven. De LG G3 en G4 lijken zelf zóveel op elkaar dat je ze van een afstandje niet uit elkaar kan houden. Reden genoeg voor LG om het over een andere boeg te gooien met de LG G5.

LG-G4-achterkantVolgens bronnen gaat de LG G5 de eerste metalen smartphone van LG worden. Eerder gebruikte LG altijd plastic en in het geval van de LG G4 werd plastic met leer gecombineerd. Veel andere fabrikanten zijn echter overgestapt naar metaal en LG zou nu hetzelfde willen doen. Ook het design wordt mogelijk vernieuwd.

Qua specificaties is er nog niet veel bekend maar er zou een Snapdragon 820-chipset in de telefoon zitten en een 20-megapixelcamera met een Sony-sensor. De LG G5 wordt volgens de bron begin 2016 aangekondigd met een release kort daarna.


Tags: , , , , ,