Microsoft voegt slow motion video toe aan Lumia 930 en Lumia 1520

Wie gebruikmaakt van Windows 10 Mobile op de Lumia 930 of Lumia 1520 kan vanaf vandaag video’s opnemen in slow motion. Of er in de toekomst meer oude modellen gebruik kunnen maken van de optie is niet bekend.

Lumia-slow-motion

Het was al langer (min of meer) bekend dat de Microsoft Lumia 950 XL en Lumia 950 de mogelijkheid bieden om slow motion video op te nemen. Die telefoons komen echter pas over ongeveer een maandje uit. Vandaag is de Windows Camera-app echter geüpdatet en opeens beschikken ook de Lumia 930 en Lumia 1520 over de optie video in slow motion op te nemen.

Slow motion video wordt opgenomen in 1280×720 pixels met een snelheid van 120 frames per seconden (vier keer zo traag als normaal). Je activeert de functie door op het schildpadje te tikken en na het opnemen kun je de video bewerken.


Tags: , , , , ,