OnePlus 2 en X dit weekend te koop zonder invite

Dit weekend is het in de Verenigde Staten Thanksgiving, gevolgd door Black Friday. Om Black Friday te ‘vieren’ is het dit weekend mogelijk om de OnePlus 2 en OnePlus X zonder invite te kopen.

Normaal heb je een invite nodig om de nieuwe smartphones van OnePlus te kopen. OnePlus doet dit om de voorraden laag te houden zodat er niet onnodig kosten gemaakt hoeven worden. Zo nu en dan is het echter mogelijk om ook zonder speciale code de toestellen te kopen, zoals aankomend weekend. Het Black Friday-evenement van OnePlus duurt van 27 tot en met 30 november.

OnePlus-Black-Friday

De telefoons zijn helaas niet goedkoper dan normaal maar je kunt sommige accessoires wel spotgoedkoop kopen. Zo kost een stroomadapter maar €1,10 euro. en een screen protector heb je al voor €0,55 euro. Of wat dacht je van een flipcover voor slechts €1,30.

OnePlus 2

De OnePlus 2 is de high-end smartphone van OnePlus. Het toestel heeft een 5,5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. Er zit een razendsnelle Snapdragon 810-chipset in en 3GB of 4GB werkgeheugen. Er is 16 of 64GB opslag aanwezig. Achterop zit een 13-megapixelcamera die voorzien is van optische beeldstabilisatie en laserautofocus. Voorop zit een 5-megapixelcamera.

OnePlus-2

Op de telefoon staat Android 5.1 maar een update naar Android 6.0 staat in de planning. Ook beschikt hij over een vingerafdrukscanner, USB-C-poort en een 3300mAh-accu. Normaal kun je kiezen uit twee versies maar dit weekend is alleen de 64GB-versie op voorraad en die kost €399 euro.

OnePlus X

Wie geen €399 euro neer wil tellen voor een nieuwe telefoon kan kiezen voor de OnePlus X. Dit is het kleinere en goedkopere broertje van de OnePlus 2. Hij heeft een 5 inch-scherm met een resolutie van 1080×1920 pixels. Er zit een tragere Snapdragon 801-chipset in, 3GB werkgeheugen en 16GB opslag (uitbreidbaar). Achterop zit een 13-megapixelcamera zonder allerlei extra features en voorop zit een 8-megapixelcamera.

OnePlus-X

Ook hier staat Android 5.1 op met een geplande upgrade naar Android 6.0. Helaas geen vingerafdrukscanner of USB-C-poort. Maar de accu is met zijn 2525mAh wel nog redelijk fors. Voor de OnePlus X betaal je €269 euro.


Tags: , , , , ,