Samsung Galaxy S7 krijgt mogelijk MicroSD-slot

Lange tijd moesten smartphones uit het topsegment het doen zonder MicroSD-slot. Langzaam maar zeker begint dat weer te veranderen. Zo zou bijvoorbeeld de Samsung Galaxy S7 uitgerust kunnen worden met een MicroSD-kaartje.

Samsung

Samsung rustte in het verleden al zijn topmodellen uit met een MicroSD-slot. De Samsung Galaxy S6 heeft dat echter niet. Samsung kreeg nogal wat kritiek op dat besluit en gaat de Samsung Galaxy S7 mogelijk weer voorzien van MicroSD-slot.

In hoeverre dat gerucht klopt moet overigens nog maar blijken. De website waar het van af komt, HDBlog.it, noemt namelijk geen bronnen. Dat maakt ons een beetje sceptisch. Van de andere kant zou de toevoeging van een MicroSD-slot wel logisch zijn. Momenteel is het dus even gissen wat het uiteindelijk gaat worden.

Galaxy S7 komt in twee varianten

De website meldt verder dat er twee varianten van de Galaxy S7 komen: een normale versie en een Edge-versie. De Galaxy S7 Edge zou een scherm hebben dat niet alleen aan de zijkanten gebogen is, maar ook aan de boven- en onderkant. Het scherm van de Galaxy S7 zou een grootte hebben van 5,2 inch terwijl de Galaxy S7 Edge een scherm zou hebben van 5,7 inch.


Tags: , , ,