Samsung Galaxy S7 prijzen bekend, pre-order start 21 februari

samsung galaxy s7

De nieuwe Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn waarschijnlijk vanaf 21 februari te bestellen en zullen vanaf 11 maart in Nederland leverbaar zijn. Op 21 februari zullen de toestellen door Samsung worden aangekondigd tijdens het Mobile World Congress in Barcelona. 

Galaxy S7 en S7 Edge prijzen

Er zijn inmiddels al wat prijzen uitgelekt over het nieuwe toestel en deze zijn vergelijkbaar met zijn voorganger. Op het moment dat Samsung de Galaxy S6 uitbracht, lag de winkelwaarde op € 699, dit is ook het geval bij de nieuwe Galaxy S7. Opvallend is dat het prijsverschil tussen het basis- en het Edge-model € 50,- kleiner is geworden ten opzichte van de voorgangers. De Galaxy S7 Edge zal voor € 799,99 in de winkels liggen. Bestel je in de pre-order periode, dan krijg je een gratis VR-headset (virtual reality bril) t.w.v. € 99,- cadeau. Dit is echter nog niet officieel bevestigd door Samsung.

Versies

Waarschijnlijk zullen de Galaxy S7 en S7 Edge in Nederland alleen met 32 gigabyte geheugen te krijgen zijn. Dit is wel uit te breiden met een geheugenkaart. Beide toestellen zullen in drie kleuren worden uitgebracht. Welke kleuren dit zijn, is nog niet bekend. Wij vermoeden dat het gaat om zwart, wit/zilver en goud.

Prijzen vergelijken

Ontvang een bericht zodra je de prijzen van de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge met abonnement kunt vergelijken. Schrijf je in voor de Samsung Galaxy S7 Alert.


Tags: , , , , ,