Afmetingen Samsung Galaxy S7 (Plus) uitgelekt

samsung galaxy s7

Er is informatie uitgelekt over de afmetingen en het uiterlijk van de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Plus. De accessoire-fabrikant ITSkins komt met deze informatie.

Fabrikanten van accessoires hebben vaak in een vroeg stadium toegang tot afmetingen en uiterlijke kenmerken van nieuwe producten. Met deze informatie kunnen zij alvast accessoires voor het toestel ontwikkelen, zoals hoesjes. De informatie die nu via fabrikant ITSkins (via GSMarena.com) naar buiten is gekomen onthult de afmetingen van twee versies: de Samsung Galaxy S7 en de Galaxy S7 Plus.

galaxy-s7-cover-render

Afmetingen Samsung Galaxy S7 (Plus)

De Samsung Galaxy S7 wordt 143,37 x 70,8 x 6,94 mm groot, wat afgerond even groot is als de Galaxy S6. De Galaxy S7 Plus zal 163,32 x 82,01 x 7,82 mm groot worden en dit is nog een stap groter dan de Galaxy S6 Edge Plus (154 x 76 x 7 mm). De verwachting is dan ook dat de Galaxy S7 Plus een mega-smartphone wordt met een scherm van maar liefst 6.0 inch, ofwel 15,2 centimeter. Dit is nog groter dan de laatste drie Samsung Galaxy’s in de Note-serie, waar op dit moment 5.7 inch de standaard is.

galaxy-s7-cover-render-front

galaxy-s7-cover-render-back

Aankondiging Samsung Galaxy S7

De Samsung Galaxy S7 wordt de opvolger van de populaire Samsung Galaxy S6. De verwachting is dat de Samsung Galaxy S7 officieel aangekondigd zal worden op 5 januari tijdens de internationale technologiebeurs CES. Wanneer de S7 leverbaar zal zijn in Nederland is dan ook nog niet bekend.

Schrijf je in voor de Galaxy S7-alert en ontvang bericht zodra je prijzen kunt vergelijken en zodra hij leverbaar is!


Tags: , ,