Alle varianten van de iPhone 7 krijgen een dubbele camera

Ross-Apple-Music1-1200

In tegenstelling tot de geruchten is Apple van plan om alle varianten van de iPhone 7 uit te rusten met een dubbele camera.

Analist Ming Chi Kuo vertelde eerder al dat de duurste versie van de iPhone 7 een dubbele camera zou krijgen, echter komt hij daar nu op terug aldus 9to5Mac. Kuo zegt nu dat alle varianten van de nieuwe iPhone 7 een dubbele camera zullen hebben.

Concurrentie

Huawei heeft met haar P9 het voortouw genomen in de wereld van de dubbele camera’s. In de toekomst zullen volgens Kuo steeds meer fabrikanten dubbele camera’s in hun telefoon verwerken.

Voordelen

Het grootste voordeel van een camera met 2 lenzen is dat men makkelijker scherpe foto’s kan maken. Met name tijdens het inzoomen komt de extra lens tot zijn recht. Foto’s kunnen op deze manier namelijk achteraf nog scherp gesteld worden.

Om de dubbele camera goed te laten werken, is het noodzakelijk dat de iPhone 7 3 GB aan werkgeheugen heeft. Er gaan inmiddels ook al geruchten rond over een zogenaamde iPhone 7 Pro, maar of deze telefoon ook daadwerkelijk op de markt zal verschijnen is nog maar de vraag.

iPhone 7 release

Apple presenteert de iPhone 7 waarschijnlijk in september. Ontvang onze  iPhone 7 alert zodra je de prijzen kunt vergelijken en zodra deze telefoon leverbaar is.


Tags: , ,