Sony komt met nieuwe Xperia XA Ultra

Sony Mobile Communcations

Sony komt met een nieuwe smartphone in haar Xperia serie. De Xperia XA Ultra, een telefoon met een scherm van 6 inch en een camera van 21,5 megapixel.

Aan de voorkant van de Sony Xperia XA Ultra zit een camera van 16 megapixel en is bedoeld voor het maken van selfies. De sensor zou beter dan normaal moeten presteren onder omstandigheden met weinig licht. De hoofdcamera heeft een optische beeldstabilisator, dit zorgt ervoor dat onscherpe beelden minder snel voorkomen.

Hardware

De Xperia XA Ultra heeft een Mediatek Helio-chip en werkt samen met 3 GB aan werkgeheugen. De interne opslag heeft een capaciteit van 16 GB en is uit te breiden met een microSD-kaart.

Scherm

Het 6 inch scherm heeft gebogen glas en is glad aan de zijkanten. De ingebouwde accu zou het met gemak 2 dagen moeten volhouden en de telefoon zal leverbaar zijn in de kleuren: zwart, wit en goud en is te koop voor een prijs van 399 euro.

Release

De Sony Xperia XA Ultra zal volgens Sony vanaf juli verkrijgbaar zijn in de Nederlandse winkels. Ontvang bericht zodra deze telefoon leverbaar is.


Tags: ,