iPhone 7 komt met een opslag vanaf 32 GB

Ross-Apple-Music1-1200

Apple kiest ervoor om de nieuwe iPhone 7 te leveren met een opslagcapaciteit vanaf 32 GB. Iets wat afwijkt van de voorgaande iPhones.

In het verleden was er van vrijwel elke iPhone ook een 16 GB variant verkrijgbaar. Inmiddels is dit veranderd naar 32 GB. Eerder werd er nog verwacht dat er van de iPhone 7 tevens een 16 GB versie zou verschijnen, deze versie zal er echter nooit komen aldus The Wall Street Journal.

De reden

In het verleden kregen de 16 GB versies veel klachten, want van de 16 GB zou uiteindelijk maar 10 a 12 GB overblijven dat door de gebruiker benut kan worden. De eerstvolgende optie was een iPhone met een opslag van 64 GB, met als nadeel dat de gebruiker 100 euro extra neer moest leggen.

Huidige iPhones

Op dit moment zijn alle leverbare iPhones verkrijgbaar in 16, 32, 64 en 128 GB versies. Er gaan momenteel al geruchten dat de nieuwe iPhone 7 zelfs een 256 GB variant krijgt.


Tags: , ,