Windows Phone 8.1 is uitgebracht

Eind 2012 kwam Windows Phone 8.0 uit en nu, anderhalf jaar later, is de eerste grote update uitgekomen. Microsoft heeft namelijk bekendgemaakt dat Windows Phone 8.1 vanaf vandaag te downloaden is.

Windows Phone 8.1 beschikbaar om te downloaden

UpdateMet de woorden ‘Hey devs, come and get it! #wp8.1‘ heeft Joe Belfiore van Microsoft aangekondigd dat de langverwachte Windows Phone 8.1-update beschikbaar is voor ontwikkelaars. De update bevat tal van nieuwe features en verbeteringen. Zo is er het Action Center, wat een notificatiecentrum is, aparte volumeregeling, een assistent zoals Siri en Google Now, je kunt een achtergrond instellen op je startscherm en nog veel meer.

 

De update is momenteel alleen beschikbaar voor mensen die de app Preview for Developers hebben en die zich aangemeld hebben voor dat programma. Dat aanmelden gaat via een programma op de PC dat gratis is en waarmee je je toestel kunt ontgrendelen. Voor de mensen die die toegang niet hebben zal de update pas ergens in de lente/zomer verschijnen (afhankelijk van het toestel dat je hebt). Later vandaag zullen wij een hands-on plaatsen!

Bekijk de diverse Windows Phone-toestellen op GSMacties.nl en vergelijk acties en specificaties!

Tags: , , , ,