Nieuwe Nokia Lumia te zien op foto’s

Er is een tweetal foto’s verschenen op internet waarop een tot nu toe onbekende Lumia te zien is. Het toestel zou een mid-rang-toestel worden.

Nokia Lumia 830 te zien op foto’s

Nokia-Lumia-830Momenteel is er niks bekend behalve wat we kunnen zien op de foto’s, en dat is niet veel. De onbekende Lumia heeft een aluminium frame en een achterkant van polycarbonaat. De camera is omringd door een grote zwarte cirkel, iets dat we tot nu toe alleen hebben gezien bij de PureView-modellen. Van de andere kant: de Lumia 930 is een PureView-toestel en heeft geen grote zwarte cirkel rondom de camera.

Volgens de bron van de foto zou dit toestel de Lumia 830 zijn. De Lumia 820 was min of meer het goedkope broertje van de Lumia 920. Veel van de specificaties waren hetzelfde, maar de camera had geen optische stabilisatie, er was geen mogelijkheid om draadloos op te laden, de resolutie van het scherm was wat lager en er was minder opslag aanwezig. Mogelijk wordt de Lumia 830 de goedkopere variant van de Lumia 930, en dan zouden de specificaties als volgt kunnen zijn:

Een scherm van 4,5 inch met een resolutie van 1280×720, 16GB opslag en 1 of 2GB werkgeheugen. Een camera met tussen de 8 en 20 megapixels en zonder optische beeldstabilisatie. En als processor de quad-core Snapdragon 800 met een snelheid van 2,2GHz.

Of het ook klopt is nu met nog geen mogelijkheid te zeggen en over een mogelijke prijs is ook alleen maar te speculeren. De Lumia 820 was ongeveer 150 euro goedkoper dan de 920 en als dat verschil aangehouden wordt zal de Lumia 830 een prijs hebben van tussen de 350 en 400 euro.

Bron: GSMarena


Tags: , , , , ,