HTC updatet de One (M8) naar Android 4.4.4

Sinds vannacht is HTC begonnen met de uitrol van de Android 4.4.4-update voor de HTC One (M8). Met die update krijgen gebruikers ook toegang tot ‘Eye Experience’, een set features die samen met de HTC Desire Eye aangekondigd werd.

HTC begint met uitrol Android 4.4.4-update voor de One (M8)

HTC-One-M8-voor-en-achterkantHTC is Europa vannacht begonnen met een geleidelijke uitrol van Android 4.4.4 voor de One (M8). De update heeft versienummer 3.28.401.6 en heeft een grootte van ongeveer 250MB. Zodra de update beschikbaar is krijg je een melding. Omdat het dus om een geleidelijke update gaat zal je ergens de komende dagen de melding krijgen.

Een grote update, qua nieuwe dingetjes, is het niet. Het zijn vooral foutjes die opgelost en zaken achter de schermen die aangepakt worden. Wat je er wél bij krijgt is de Eye Experience. Deze nieuwe set features werd tegelijkertijd met de HTC Desire Eye aangekondigd en heeft nu ook zijn weg gevonden naar de HTC One (M8).

Bekijk acties van de HTC One (M8). Of ben je op zoek naar de ultieme selfie-smartphone? Check dan de acties van de HTC Desire Eye!

Wat is de Eye Experience?


De Eye Experience moet de camera-ervaring verbeteren door een hele berg aan nieuwtjes toe te voegen aan de camera’s op de smartphone. Een aantal van die nieuwe functies is de mogelijkheid automatisch een selfie te nemen door je camera een aantal seconden op je gezicht te richten, een stem-selfie waarbij je ‘cheese’ moet roepen en de mogelijkheid video’s op te nemen door ‘action’ te zeggen. Ook kun je je gezicht fuseren met het gezicht van een ander of digitale make-up toepassen.

Ook krijgt de camera de mogelijkheid je gezicht te volgen tijdens videochatten. Door je gezicht uit te snijden kan het gevolgd worden (tot op zekere hoogte) zodat je altijd goed in beeld bent tijdens het videobellen. Ook kun je nu foto’s en video’s maken met de twee camera’s op de smartphone tegelijkertijd.

De Eye Experience komt naast de One (M8) ook naar de HTC One, HTC One Mini, HTC One Mini 2, HTC Desire 816, HTC One Max en de HTC Desire 820. Deze toestellen krijgen (als het goed is) ook deze maand nog de update.

 


Tags: , , , , ,