Angry Birds Star Wars vanaf vandaag te downloaden!

Ben je fan van Angry Birds en toevallig ook fan van Star Wars? Dan kun je vandaag je lol niet op want Angry Birds Star Wars is vanaf vandaag te downloaden op iOS, Android en Windows Phone 8.

A long time ago in a galaxy far, far away…

Angry Birds Star WarsEen lange tijd geleden in een melkweg ver, ver weg… een groep wanhopige vogel-rebellen staan oog in oog met een galactische bedreiging: de kwaadaardige Pigtroopers van de Empire!

Vogelrebellen, vechtend vanaf een geheime basis, hebben hun eerste slag gewonnen tegen de kwaadaardige Imperial Pigs. Tijdens dit gevecht hebben spionnen plannen van het ultieme wapen van de Empire, de PIG STAR, weten te veroveren en zijn ze snel op weg om ze af te leveren aan de vogelrebellen. Nu hebben ze jouw hulp nodig!

The Imperial Pigs Strike Back?

Het intro-verhaal doet erg denken aan het begin van The Empire Strikes Back, al verliezen de rebellen in die film hun eerste gevecht. Maar dat is het begin van Angry Birds Star Wars, de ultieme samenwerking tussen de razend populaire vogels en de tijdloze Star Wars-franchise. Direct bij het opstarten valt de Star Wars sfeer op. De muziek, de geluidseffecten en de grafische stijl, het doet allemaal Star Wars-achtig aan met een vleugje Angry Birds. Zelfs de levels zijn geïnspireerd door Star Wars. Zo start je bijvoorbeeld op Tatooine en moet je strijden tegen Tusken Raider-achtige groene varkentjes.

httpv://www.youtube.com/watch?v=l6lYFO_tKlE&feature=plcp

Chewbacca, Luke, Han, Leia, Vader, R2D2 en C3PO

Bekende namen? Al die personages zitten in Star Wars en zijn overgezet naar Angry Birds voor de ultieme samensmelting tussen de twee series. Uiteraard zijn Luke Skywalker, Han Solo en Darth Vader wel overgezet naar hun vogel- of varken-gelijkenis, maar je herkend ze direct. Naast de personages en locaties zitten ook lightsabers, Blasters en de speciale Jedi-krachten in de game en kun je je vogels upgraden. Ook kun je de hulp inroepen van de Millenium Falcon om de varkens te bombarderen en dat allemaal in enorm veel levels! Je zult uren zoet zijn met deze nieuwste versie van Angry Birds!

httpv://www.youtube.com/watch?v=dXzMN9pbxCE

Verkrijgbaar voor Android, iOS en Windows Phone 8

Angry Birds Star WarsAngry Birds is vanaf vandaag te downloaden voor Android, iOS en Windows Phone 8. Helaas dus geen Windows Phone 7, maar omdat Microsoft druk bezig is met hun nieuwe Windows 8-ecosysteem zijn we daar niet helemaal verbaasd over.

Angry Birds Star Wars, gratis op Android!
Angry Birds Star Wars, voor €0,89 op iOS!

Zodra Angry Birds Star Wars in de Nederlandse Windows Phone Marketplace staat zullen we daar ook een linkje van plaatsen.


Tags: , , , , , ,