Feestdagen en wintermaanden: midrange smartphones

Afgelopen maandag hebben we de budget smartphones besproken en nu is het tijd om een stapje verder te gaan, namelijk de midrange smartphones. Deze telefoons hebben vaak een goede prijs/kwaliteit verhouding waardoor ze erg aantrekkelijk zijn.

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Midrange smartphones zijn de ultieme combinatie tussen een scherpe prijs en goede specificaties. Zo hoef je geen 600 euro uit te geven maar heb je tóch een kwalitatief goede smartphone. Ook zijn midrange toestellen vaak minder groot dan de duurdere varianten, wat voor veel mensen ook wat aantrekkelijker is. Als je wat minder te besteden hebt kun je natuurlijk ook even kijken naar ons vorige ‘Feestdagen en wintermaanden’ artikel die zich richt op budget smartphones!

HTC 8S

Feestdagen en wintermaanden - HTC 8SDe HTC 8S is een van de eerste Windows Phone 8 smartphones en weet een aantal zaken goed met elkaar te combineren: een lage prijs, een gloednieuw besturingssysteem en goede specificaties. Zo bevat de HTC 8S de razendsnelle Snapdragon S4 processor welke draait op een snelheid van 1GHz.. Het scherm heeft een grootte van 4 inch en een resolutie van 480×800 pixels. Er is 4GB intern geheugen aanwezig en je kunt het geheugen extern uitbreiden met een MicroSD-kaartje. Foto’s maak je met een 5 megapixel camera. Dit alles is niet verkeerd voor een smartphone die nog geen 300 euro kost als je hem los koopt en bij veel abonnementen gratis te krijgen is.

Bekijk de scherpe aanbiedingen van deze Windows Phone 8 topper, de HTC 8S!

Feestdagen en wintermaanden - HTC One S

HTC One s

Als je niet aan de slag wilt met Windows Phone 8 dan kun je ook voor de HTC One S gaan, die op Android draait. De HTC One S is wel wat duurder maar heeft dan ook iets betere specificaties: een 4,3 inch scherm met een resolutie van 960×540, een snellere 1,5GHz Snapdragon S4 processor, 16GB opslaggeheugen en een 8 megapixel camera. De HTC One S mag dan wat duurder zijn, de specificaties maken dat helemaal goed!

De HTC One S: high-end specificaties, midrange prijs. Check de acties!

Sony Xperia S

Feestdagen en wintermaanden - Sony Xperia SVan 8S en One S gaan we naar de Sony Xperia S. Dit toestel combineert het strakke en stijlvolle design van Sony met de geluidskwaliteit van Sony, goede specificaties en een scherpe prijs. Sony staat bekend om de multimedia (televisie, muziek, films) en dat is te merken bij deze smartphone. Zo is er maar liefst 32GB opslaggeheugen aanwezig (die je helaas niet kunt uitbreiden). De camera biedt een indrukwekkende 12 megapixels en schiet prachtige foto’s. Ook het 4,3 inch scherm is van goede kwaliteit en geeft de kleuren prachtig weer. De resolutie van het scherm is 1280×720, HD dus! Daarnaast is de Sony Xperia S door zijn 1,5GHz dual-core processor erg snel. De Sony Xperia S is een topper van formaat met een zachte prijs!

Bekijk Sony Xperia S aanbiedingen, een niet al te dure topper van Sony!

iPhone 4 8GB

Feestdagen en wintermaanden - iPhone 4 8GBFeestdagen en wintermaanden - iPhone 4 8GBDe iPhone 4 8GB is alweer even op de markt maar is nog altijd onverminderd populair. Het kenmerkende Apple-design, de nieuwste versie van iOS en nog altijd met prima specificaties. Daarbij komt ook nog eens dat de iPhone 4 8GB tegenwoordig voor zeer weinig al te krijgen is, zeker vergeleken met andere versies van de iPhone. De iPhone 4 8GB is dus perfect voor degene die wel de iPhone wil hebben, maar hier geen erg hoog maandbedrag voor over heeft. Qua specificaties doet de iPhone 4 het nog altijd goed: een 1GHz single-core processor, een 3,5 inch scherm met een resolutie van 960×640 pixels, een 5 megapixel camera achter en een 0,3 megapixel camera voor en zoals de naam al zegt: 8GB opslaggeheugen. Een topper van Apple voor weinig!

Het design van Apple voor een zachte prijs. Check de iPhone 4 8GB acties!

Samsung Galaxy S Advance

Feestdagen en wintermaanden - Samsung Galaxy S AdvanceDe Samsung Galaxy S Advance is dé midrange topper van Samsung en mag zeker niet in dit lijstje ontbreken. De Galaxy S Advance heeft een 1GHz dual-core processor aan boord, 8GB opslaggeheugen (uit te breiden met MicroSD) en het scherm heeft een grootte van 4 inch met een resolutie van 480×800. Daarbij maakt het scherm gebruik van Super AMOLED, wat voor een prachtige weergave zorgt. Ook heeft de Samsung Galaxy S Advance twee camera’s aan boord: een 5 megapixel camera aan de achterkant en een 1,3 megapixel camera aan de voorkant. Goede specificaties dus en tóch is het toestel vaak gratis bij een goedkoop abonnement. Geen verkeerde deal dus!

Alle aanbiedingen van de populaire Samsung Galaxy S Advance!

Wat is de beste midrange smartphone?

Alle toestellen in deze lijst zijn absoluut goede smartphones en je hebt de keuze uit drie besturingssystemen. Zo is er de iPhone 4 8GB met iOS, de Sony Xperia S, HTC One S en Samsung Galaxy S Advance met Android en de HTC 8S met Windows Phone 8. Er is dus voor ieder wat wils en het is aan jou om te overwegen wat voor jou de beste smartphone is.

Android acties: HTC  One S, Sony Xperia S en Samsung Galaxy S Advance
iOS en Windows Phone 8 aanbiedingen: HTC 8S en iPhone 4 8GB

High-end smartphones

Aankomende maandag zullen we kijken naar de high-end smartphones, zoals de Samsung Galaxy S3 en de iPhone 5. Het duurste segment smartphones met de allerbeste hardware, de beste prestaties en de meest uitgebreide features. Houdt GSMacties.nl dus in de gaten!


Tags: , , , ,