Fifa 14 gratis te downloaden op Android en iOS

Van Grand Theft Auto V gaan we naar een andere populaire game, namelijk Fifa! Electronic Arts heeft Fifa 14 voor Android en iOS uitgebracht en deze game is gratis te downloaden, al zijn sommige onderdelen wel betaald.

Download Fifa 14 gratis op Android en iOS

Fifa 14Een gratis spelletje en dan ook nog eens het populaire Fifa! Electronic Arts heeft Fifa 14 uitgebracht op Android en iOS en je kunt ’s werelds meest populaire voetbal-game gratis downloaden! In de game zitten 16.000 sporters die spelen voor 600 teams in 34 stadiums verspreid over 33 competities. De besturing is aangepakt en verbeterd en bekende voetballers zullen direct herkenbaar zijn. Ook kun je spelers (ver)kopen en zo je droomteam samenstellen. En dat alles kost je niks, althans, als jij niks wilt betalen kost het je niks.

In Fifa 14 zitten microtransacties en je kunt bepaalde opties ontgrendelen door geld te betalen. Zo zitten Manager, Tournament en Kick Off standaard op slot maar die kun je dus ontgrendelen door geld te betalen. Daarnaast kun je in het spel ook geld spenderen om kleinere aankopen te doen in de game, onder andere om tijd te besparen.

De versie van Fifa 14 voor Nederland is op het moment van schrijven nog niet beschikbaar. Zodra de game beschikbaar is voegen we de links naar de Android- en iOS-versie hier toe.

Tags: , , , , , , ,