Samsung Galaxy S5 stof- en waterdicht?

Er is weer een gerucht over de Samsung Galaxy S5 verschenen. Het nieuwe toestel zou stof- en waterdicht zijn. De Galaxy S4 beschikt niet over die eigenschappen, maar de Galaxy S4 Active wel.

Samsung Galaxy S5 mogelijk stof- en waterdicht

Galaxy S4 Active waterdruppelsAls alle geruchten kloppen wordt de Galaxy S5 een waar topmodel, vol met nieuwe features. Een behuizing van aluminium, een 13-megapixelcamera met optische stabilisatie én stof- en waterdicht! Of het allemaal klopt moet nog blijken. Samsung zou volgens het nieuwste gerucht bekijken of ze de robuuste eigenschappen van de Galaxy S4 Active toe moeten passen in de Galaxy S5. De reactie op waterdichte telefoons zou positief genoeg zijn om deze stap te zetten.

Waterdichte Galaxy S5 als antwoord op de Xperia Z1

Sony heeft met de Xperia Z al een tijdje een waterdichte high-end smartphone op de markt en inmiddels is de opvolger, de Xperia Z1, ook al verschenen. Deze lost een paar minpunten van de Xperia Z op. Mogelijk is een waterdichte Galaxy S5 dan ook het antwoord van Samsung op de Xperia Z en Z1. Samsung heeft momenteel de Galaxy S4 Active als waterdichte telefoon maar daar zijn nogal wat problemen over gemeld. Zo zou het toestel een stuk minder waterdicht zijn dan Samsung beweerd. Hopelijk zijn die problemen opgelost tegen de tijd dat de Galaxy S5 in productie gaat!

Bron: BGR


Tags: , , , , ,