Eerste foto’s van de HTC Explorer verschenen

HTC kennen we vooral van de high-end smartphones zoals de Sensation, Desire S en Incredible S, maar HTC heeft momenteel ook een budgettoestel op de markt genaamd de Wildfire S. Dat laatste toestel krijgt een opvolger en die heet de HTC Explorer.

HTCHTC lijkt zich meer te willen richten op telefoons voor iedereen en dan kijken we naar het high-end segment, de HTC Bliss die zich lijkt te richten op vrouwen en het goedkopere segment waar de HTC Wildfire S onder valt. De HTC Explorer zou de opvolger moeten worden van de Wildfire S en bevat dan ook dezelfde hardware. Het budgettoestel zal een 600MHz processor hebben, een 3.2 inch scherm, 386MB-RAM en 512MB-ROM. Daarnaast heeft de Explorer een 5 megapixel camera en staat er Sense 3.5 op, samen met Android 2.3 Gingerbread. Pocketnow heeft zoals zo vaak weer de primeur met de eerste render (een 3d foto) van het toestel.
HTC ExplorerDe Explorer zal op de markt komen in twee kleuren, namelijk blauw en zwart en zal mogelijk in het 4e kwartaal op de markt verschijnen. De prijs is vooralsnog onbekend, maar uitgaande van de Wildfire S prijs zal de prijs van een losse HTC Explorer zo rond de 200-250 euro zitten. Bekijk alle informatie over de HTC Explorer en schrijf je in voor de alert, dan mailen we je wanneer er acties zijn van deze telefoon.