Samsung Galaxy 3 release in kwartaal 3?

Als we providers uit Zuid-Afrika mogen geloven kunnen we de Samsung Galaxy 3 in kwartaal 3 van dit jaar verwachten. Ze blijken informatie te hebben waaruit dit blijkt en daarmee zouden ze mogelijk een primeur hebben.

Samsung Galaxy S3Er zijn al  wat geruchten verschenen omtrent de Samsung Galaxy S3, maar zonder officiële aankondiging van Samsung zelf is nog niks zeker. Velen verwachtten een aankondiging tijdens het Mobile World Congress maar Samsung heeft dat al ontkent. Nu komen de Zuid-Afrikaanse providers MTC, Cell C en Virgin Mobile met informatie naar buiten over een mogelijk release van het langverwachte toestel. MTN geeft aan dat de Galaxy S3 de Galaxy Nexus zal vervangen, Cell C zegt dat de Galaxy S3 de Galaxy S2 in juli van dit jaar zal vervangen en Virgin Mobile zegt op haar beurt het toestel te verwachten in kwartaal 3 van dit jaar.

Meerdere geruchten hebben al gehint naar een mogelijke officiële aankondiging in maart en om een toestel dan drie maanden daarna uit te brengen zou een stomme zet zijn. Een toestel kun je beter uitbrengen als de ‘hype’ op zijn hoogtepunt is en dat is rond de aankondiging. Het kan echter ook zijn dat de Zuid-Afrikanen het toestel later krijgen dan bijvoorbeeld de VS en Europa. Met andere woorden: weer een gerucht, nog steeds onzekerheid.

Bron: Pocketnow.com


Tags: , ,