Is dit de Samsung Galaxy S3?

Op 22 maart gaan we de Galaxy S3 niet zien volgens Samsung. De geruchtenmolen omtrent het nieuwe vlaggenschip-model blijft dus volop draaien. Nu is er weer een vermoedelijke foto opgedoken van de Galaxy S3. Is dit hem dan écht?

Galaxy S3 22 meiHet toestel ziet er mooi uit en de geruchten over een scherm dat van rand tot rand gaat lijken te kloppen. Verder heeft de Samsung Galaxy S3 een fysieke home-knop en een fysieke camera-knop. Meer knoppen zijn er niet te zien en dat hoeft ook niet, want de Galaxy S3 draait naar alle waarschijnlijkheid op Android 4.0. Op het toestel zelf zien we de datum ‘May 22 2012″ en daarnaast de tekst “Bekijk een live uitzending van het Galaxy S3 Unpacked evenement” (vertaald vanuit de oorspronkelijke Engelse tekst). Ook staat op de foto de naam Weber Shandwick, een PR bureau dat voorheen voor Samsung heeft gewerkt (ze hebben onder andere de persconferentie van de CES-beurs in 2012 verzorgd).

Is deze foto echt of niet? Als het nep is dan is het érg goed gedaan. De details op de foto lijken te kloppen en doen veel mensen geloven dat het in dit geval gaat om een echte, onvervalste productfoto/teaser. Officiële specificaties zijn nog er nog niet, dus dat blijft nog even gissen. Voor nu zijn dit de specificaties van de Galaxy S3: een quad-core processor die door Samsung is ontwikkeld, 2GB RAM geheugen, een 8 megapixel camera aan de achterkant en 2 megapixels aan de voorkant, een Super AMOLED Plus HD scherm van 4,8 inch en een achterkant van keramiek (speciaal bewerkt aluminium).

Wil je weten wanneer je Samsung Galaxy S3 aanbiedingen kunt vergelijken en bestellen? Schrijf je dan in voor de Galaxy S3 alert!

Bron: Android and Me


Tags: